Skip to content

Projekt 11’eren

En stor gruppe af foreninger, insutitioner, kommunen og lokale ildsjæle har sammen lavet et kæmpe projekt om at omdanne et område ved Bramsnæsvighallen til en lommepark hvor projektet er kommet til at hedde 11’eren.

Navnet er kommet ud fra Elverdamsvej, Nummer 11 på banen og verdensmål nummer som er bæredygtighed og lokal samfund.

For yderligere info så kontakt Poul Rævdal

planen 11

Hvad er ”11’eren”?

”11´eren” kommer til at danne rammen om et aktivt og socialt samlingspunkt for Ejby og omegn

og det bliver et sted hvor samvær og nye aktivitetsmuligheder skal være grundlaget for et levende og trygt liv for alle i Ejby og omegn. Et fælleshus, samt åbne og indbydende faciliteter til fælles oplevelser, skal styrke fællesskabet og foreningslivet, samtidig med at området kommer Bramsnæsvigskolen, Grønhøjgård og den kommende daginstitution til gode.
11´eren kommer til at ligge mellem Bramsnæsvighallen og fodboldbanerne. Det er et projekt med udendørs fitnessområde, klatrebane, skaterbane, fælleshus og picnicområde. Der bliver opsat informationstavler om naturen og vandrestier i området, så både lokale og turister kan blive inspireret til vandreture.

 

 

Hvorfor hedder det 11´eren?

Det 11. verdensmål handler om inkluderende og bæredygtige byer og lokalsamfund. Det er præcis hvad 11’eren kan gøre for Ejby og omegn. Ved at skabe et inkluderende fællesrum åbnes muligheden for læring på tværs af generationer og interesser.

Desuden ligger 11´eren ved Elverdamsvej.

Det fik en Ejbyborger, ved en navnekonkurrence udskrevet af Ejby Bylaug, til at forslå netop det navn for vores nye fællesområde.

Projekt gruppen er gået i gang med at lave fonds ansøgninger og lige nu er der samlet 275.000 kr ind til vores gode projekt.

Lige nu har vi en ansøgning på underværker.dk som kræver lokal opbakning og håber at alle vil gå ind og stemme på projektet.